Nyt on korkattu 3lk kisat. Jännitys oli hirmuinen. Ja tietenkin reagoin vatsan kautta jännitys tilassa.  Tuomarina oli Henri Luomala. 
Hänellä on ollut muutenkin kivoja ratoja. 
Paikkana oli maneesi ja viereisessä tallissa asusti 40 hevosta. Näin jokusen laitumella ja olivat todella upeita. Venda ja Lilo eivät reagoineet maneesissa millään lailla hajuihin. Alusta oli hyvä koirien tassuille ja itselle ei mielestäni niin hyvä. Koska tuntui ettei pääse juoksee kunnolla eteen päin. Järjestelyt olivat hyvät ja kaikki sujui hyvin.
1. hyppyrata (hyl) oli todellinen kaaos Venda pyöri kuin pahempi tornaado indecision.   seuraava 2. sija 7. aika 31.99 (44) agirata meni hyvin. Paitsi itse olin liian lähellä pituushyppyä ja suhina jarru tuli liian aikaisin ja siitähän seurauksena kaatu pituudella ja tuli 5 virhepistettä. Muuten olin aika tyytyväinen. 3.agirata 10 virhepist. sija 8. aika 40.66 (46) karkas puomilta ja kaksi seuraavaa estettä meni kieltätymisen piikkiin kun pyöripyöri.. Muuten siinä oli todella haastava A-putki-kepit-putki yhdistelmä. JES uskomatonta saatiin se onnistumaan. mietin siinä kun katselin muitten menoa että jaa-a siinä se Venda varmaan ponkaisee kepeille saman tien tai viimeistään uudelleen putkleen.  Vitsi kun Venda oli hyvä siinä  smiley. Loppu oli mahtava juoksu pätkä, missä reisilihakset alkoi kramppaa ja tuntui ettei pääse lujempaa. Mutta huusin siinä kovaa "ETEEEEEEN!!!! " ja sinne juoksi. ja onneksi ehtisin maaliin kun otti kontaktin minuun viimeisen esteen jälkeen. Mielettömän tyytyväinen ekoihin 3lk kisoihin ja hyviin onnistumisiin  laugh  Tästä hyvä fiilis jatkaa.  Kerroin myös Päiville mitä teen missäkin kohdassa ja päivi kysyi miksi niin perustelin miksi ja tuntui niin selvältä sen jälkeen. ei olla tehty ennen niin. Nyt mikä oli myös uutta Vendalle niin käveltiin maneesissa lämmittely lenkkiä. Eikä tuntunut paljoa normaalia enempää hiilostuvan. ekä startti on aina ollut se mikä voi mennä överiksi.

VIDEO: https://picasaweb.google.com/tiina.nordlund09/20120311?authuser=0&authkey=Gv1sRgCKmHs8_LsNHYDw&feat=directlink